Певач Жељко Јоксимовић у браку је са Јованом Јоксимовић, са којом има ћерке Ану и Срну, као и сина Косту.

Жељко има и ћерку Мину, коју је добио током брачне заједнице са првом супругом, Весном која се не појављује у јавности, али је и те како активна на друштвеним мрежама.

Жељкова прва супруга Весна не жели да се медијски експонира, па Мина ретко објављује њене фотографије. Међутим, на неколицини коју је објавила, може се приметити да је Мина пресликана Весна.

Фото: Инстаграм принтскирн/the_vesna_009

 

 

Иначе, Жељко Јоксимовић ретко говори о својој првој супрузи, мада је једном приликом изјавио да су у сјајним односима.

- Весна је мајка мог детета и има посебно место у мом животу. Било би ружно да је другачије. Ми се, у ствари, никада нисмо ни растајали. Свакодневно се чујемо и имамо одличан однос - рекао је једном приликом певач.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована Јоксимовић каже да је Весна "дивна мама"

- Ја њој не могу да будем другарица, не могу да јој будем ни мама. Ја могу да јој будем пријатељ и неко ко ће, шта год да јој треба, увек бити ту. Људи страшно мешају улоге. Мислим да Мина има дивне родитеље, дивну маму и дивног тату - истакла је тад Јована.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мина је члан наше породице. Она је ту са нама. Као што има топлину у кући своје мајке, има је и у нашем дому. Знам да људи траже сензацију, али овде је нема - додала је била водитељка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: