Свака особа води рачуна коме даје главу у руке, а то се нарочито односи на лепши пол.

Зато даме врло пажљиво бирају фризера, јер фризуру треба прилагодити не само облику лица, већ и личном стилу и годинама.

Фото: В. Данилов

 

 

Престоничком фризеру Милану Сарићу, једином српском трендсетеру који је радио едиторијал за амерички, енглески и руски "Вог", главу у руке већ деценијама поверавају неке од најпознатијих српских јавних личности, од политичара, преко глумаца, певача и спортиста, па све до крунисаних глава, попут краљице од Јордана Анур, четврте супруге и удовице покојног краља Хусеина, или пак браће кнеза Ђорђа и принца Михаила Карађорђевића, синова принца Томислава и принцезе Линде. Зато смо овог "фанатика са маказама", који је као мали сањао да једног дана буде попут Тима Хартлија, иконе светског фризераја, замолили да прокоментарише фризуре неколико српских фолк и поп певачица. Ево која је добила прелазну оцену, а коју би Сарић радо ошишао...

ДРАГАНА МИРКОВИЋ

Добар избор после лутања...


- ДРАГАНА је толико лутала по стиловима, напокон је нашла добар избор. Српска бринета, лепа жена, којој супер стоји дуга, равна и смеђа коса. Мали волумен у фенирању понекада, само употпуњује елеганцију.

Фото: Милена Анђела

 

 

НЕДА УКРАДЕН

Екстравагантни праменови...

- НЕДА је као вино, све лепша. Њена боја косе подмлађује. Некада једноставна лепотица бринета, данас прошарана плавуша, у правом моменту. Праменови само чине Недину косу екстравагантнијом. Средња дужина, то јест, краћа коса, још боље. Волумен у профилу и никако волумен у страницама, врх естетика. Здрава лепота косе и линије. Браво, Недо!

Фото: Aрхива Новости

 

 

ЛЕПА БРЕНА

Танка коса је велики проблем

- ЖЕНА газела, српска Шер, Брена се сада пронашла у боб шишању. Поред свих лепота, танка природна коса је велики проблем за одржавање. Професионална нега и врхунски препарати су неопходни за такав проблем. Кратки боб и шишке су увек ин. Умеци и перике су неопходни за Бренин врхунски сценски рад, браво!

Фото: АТА имагес

 

 

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ

Шишање би је освежило
- НАЈВЕЋА српска етно-звезда модерног изгледа. Јелена као ни стилом певања, не оскудева ни стилом одевања и фризуре. Природно тамноплаве нијансе косе, благи таласи, једноставно, плус природни изглед фризуре, савршен избор. Мало краћа дужина косе увек освежава.

Фото: Архива Новости

 

 

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ

Аутентични мини-вал

- АУТЕНТИЧНО. Мини-вал помаже да се задовољи естетика. Мало дужа коса била би освежење.

Фото: АТА имагес

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".