Svaka osoba vodi računa kome daje glavu u ruke, a to se naročito odnosi na lepši pol.

Zato dame vrlo pažljivo biraju frizera, jer frizuru treba prilagoditi ne samo obliku lica, već i ličnom stilu i godinama.

Foto: V. Danilov

 

 

Prestoničkom frizeru Milanu Sariću, jedinom srpskom trendseteru koji je radio editorijal za američki, engleski i ruski "Vog", glavu u ruke već decenijama poveravaju neke od najpoznatijih srpskih javnih ličnosti, od političara, preko glumaca, pevača i sportista, pa sve do krunisanih glava, poput kraljice od Jordana Anur, četvrte supruge i udovice pokojnog kralja Huseina, ili pak braće kneza Đorđa i princa Mihaila Karađorđevića, sinova princa Tomislava i princeze Linde. Zato smo ovog "fanatika sa makazama", koji je kao mali sanjao da jednog dana bude poput Tima Hartlija, ikone svetskog frizeraja, zamolili da prokomentariše frizure nekoliko srpskih folk i pop pevačica. Evo koja je dobila prelaznu ocenu, a koju bi Sarić rado ošišao...

DRAGANA MIRKOVIĆ

Dobar izbor posle lutanja...


- DRAGANA je toliko lutala po stilovima, napokon je našla dobar izbor. Srpska brineta, lepa žena, kojoj super stoji duga, ravna i smeđa kosa. Mali volumen u feniranju ponekada, samo upotpunjuje eleganciju.

Foto: Milena Anđela

 

 

NEDA UKRADEN

Ekstravagantni pramenovi...

- NEDA je kao vino, sve lepša. NJena boja kose podmlađuje. Nekada jednostavna lepotica brineta, danas prošarana plavuša, u pravom momentu. Pramenovi samo čine Nedinu kosu ekstravagantnijom. Srednja dužina, to jest, kraća kosa, još bolje. Volumen u profilu i nikako volumen u stranicama, vrh estetika. Zdrava lepota kose i linije. Bravo, Nedo!

Foto: Arhiva Novosti

 

 

LEPA BRENA

Tanka kosa je veliki problem

- ŽENA gazela, srpska Šer, Brena se sada pronašla u bob šišanju. Pored svih lepota, tanka prirodna kosa je veliki problem za održavanje. Profesionalna nega i vrhunski preparati su neophodni za takav problem. Kratki bob i šiške su uvek in. Umeci i perike su neophodni za Brenin vrhunski scenski rad, bravo!

Foto: ATA images

 

 

JELENA TOMAŠEVIĆ

Šišanje bi je osvežilo
- NAJVEĆA srpska etno-zvezda modernog izgleda. Jelena kao ni stilom pevanja, ne oskudeva ni stilom odevanja i frizure. Prirodno tamnoplave nijanse kose, blagi talasi, jednostavno, plus prirodni izgled frizure, savršen izbor. Malo kraća dužina kose uvek osvežava.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Autentični mini-val

- AUTENTIČNO. Mini-val pomaže da se zadovolji estetika. Malo duža kosa bila bi osveženje.

Foto: ATA images

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".