Помрачење Сунца у астрологији представља догађај у којем се Месец привремено покрива предњом страном Сунца, стварајући тиме сенку на Земљи. Ова астролошка појава често има дубок симболички значај и сматра се важним временским периодом за трансформацију и промене.

Фото: Профимедиа

 

 

Нова астролошка година

Када се помрачење Сунца догоди у астролошком знаку Овна, то може додати посебну динамику и енергију. Ован је први знак Зодијака, почетак астролошке године, па симболизује почетак, храброст и иницијативу.

Помрачење Сунца у Овну може донети наглашену потребу за покретањем нових пројеката, преузимањем иницијативе и храбрим корацима према остварењу циљева. Ован такође представља ватрени елемент, што упућује на страст, енергију и ентузијазам.

Велике промене и конфликти

Помрачење Сунца у овом знаку може појачати те ватрене особине, подстичући људе да се осећају инспирирано и одлучно да изразе своје жеље и идеје. Међутим, с обзиром на то да помрачење Сунца често долази с променама и изазовима, може доћи до напетости или конфликата између индивидуалних амбиција и потреба других. Зато је важно користити ову енергију Овна на позитиван начин, водећи рачуна о томе да се храбро делује, али и да се поштују потребе и границе других.

У астрологији се такође верује да помрачења Сунца означавају време када су скривени аспекти наше личности изложени светлу, омогућавајући нам да се дубље упознамо и радимо на личном расту. Помрачење Сунца у Овну може подстакнути људе да преиспитају своју храброст, самопоуздање и способност вођења других.

Помрачење Сунца у Овну доноси интензивну енергију која подстиче на акцију, храброст и самопоуздање. То је време када се могу догодити велике промене, али је важно бити свестан изазова и пажљиво управљати својом енергијом како бисмо остварили најбоље резултате.

Помрачење Сунца интензивно ће деловати на све знакове Зодијака, а најјаче ће ударити Овнове, Ваге, Ракове и Јарчеве.

Фото: Профимедиа

 

 

ОВАН

Пред вама је период великих промена у којем ћете донети одлуке које могу да вам промене живот. Све што будете радили наредних дана снажно ће утицати на вашу будућност. Водите рачуна да не доносите одлуке у афекту.

РАК

Помрачење Сунце у Овну доноси вам велике промене на послу. Можете да очекујете трансформацију фирме или чак промену радног места. То ће бити актуелно у наредних неколико месеци.

ЈАРАЦ

Помрачење се одиграва у вашем четвртом пољу, па вас очекују проблеми са станом, следиба или конфликти са родбином. Такође, можете се бавити односом са једним или оба родтеља.

ВАГА

Партнерски односи ће бити у фокусу у наредним месецима. Имаћете могућност да окончате однос који вам је био тежак, али и да се ослободите негативних ствари из прошлости. Овај астролошки догађај симболизује крај једног односа.

БОНУС ВИДЕО: