Пре неколико дана друштвене мреже преплавиле су фотографије глумца Тома Круза које су у први мах забринуле његове фанове. На њима Круз унезверено трчи улицама Лондона док на себи имају крваву белу кошуљу. Међутим, врло брзо постало је јасно да је реч о филмском сету, те да глумац снима наставак филма "Немогућа мисија".

Холивудска звезда (61) поново ради на својој улози теренског агента Итана Ханта у новом делу "Немогуће мисије", који би требало да буде објављен следеће године. Том Круз је снимљен како трчи поред зграде парламента у Вестминстеру, носећи поцепану кошуљу, која је била прекривена крвљу, црне панталоне, патике, а коса му неуредно изгледа.

 

 

Премијера "Немогуће мисије" заказана је за 23. мај 2025. године, а до тада Круз би требало да започне снимање још два пројекта. Један од њих је и трећи део филма "Топ Ган", а вести о снимању наставка популарне франшизе потврдио је продуцент филма Џери Брукхајмер.

Он је је потврдио да ће се снимати наставак у којем ће учествовати и Круз, коме се јако свиђа прича новог остварења.

- Играће Том Круз. Он је невероватан. Провели смо време са њим и имамо причу. Џо Косињски је имао фантастичну идеју за радњу филма, а Том је рекао да му се стварно свиђа, па је развијамо. Али не зна се када ће бити снимљен јер је Том јако заузет. Тренутно ради на "Немогућој мисији" и већ има пројекат након тога. Надамо се да ћемо добити сценарио који ће му се допасти и да ћемо моћи да кренемо са реализацијом - рекао је Брукхајмер, преноси Цоллидер.