Одрасле ћерке звезде легендарног холивудског филма "Рамбо" Систин (25) и Софија (27) откриле су у интервјуу за The New York Post да је њихов отац ангажовао америчке морнаричке фоке да их обуче пре него што су се преселиле у Њујорк током прошле године јер је био забринут за њихову безбедност.

- Било је тешко. Били смо у тој шуми око шест сати - рекла је 25-годишња Сикстин за америчке медије. 

Обука самоодбране америчких фока снимљена је за ријалити програм „Породица Сталоне“, а обухвата и тренутке у којој су Сталонеове ћерке јуриле кокошку, преноси USA Today.

- Били су права ствар - рекла је Сикстин о америчким специјалцима.

Фото: Профимедиа

 

Ово не звучи ништа претерано чудно, ако се зна како су Сталонеове ћерке одгајане од малих ногу. Систин је за Пост рекла да их је тата, од када су биле девојчице, подвргавао „овој врсти војних тренинга самоодбране“, а Софија је додала да их је отац свакодневно у 6 ујутро проводио кроз „ригорозну рутину“, која укључује "трбушњаке, склекове и згибове".

Силвестер Сталоне је рођен у Њујорку, али је глумац истицао како није уживао у одрастању у овом граду јер је тада било "веома грубо". У Нетфлик документарцу "Сли" из 2023. вратио се у биоскоп у Њујорку где је некада радио као обезбеђење.

Фото: Профимедиа

 

Систин је рекла да не мисли да ће њен отац, превише заштитнички настројен икада бити мање нервозан“ због тога што живе у Њујорку, иако су тамо већ годину дана.

- Помаже то што нас мама прати у апликацији Find My Friends, тако да знају где смо - додала је Софија.

Систин је раније рекла за часопис Нумеро да не жали због тог потеза.

- Сви кажу када ћете се преселити у Њујорк, морате то да урадите у својим средњим двадесетим и само то урадите, тако да смо заиста донели ту одлуку, и два месеца касније, били смо овде - рекла је средња Сталонеова ћерка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scar (@scarletstallone)

 

- Нисмо ни размишљале о томе, рекли смо "Ако је проблем , заједно смо у томе. Преселићемо се негде другде." Али до сада је то била најбоља одлука у мом животу.

Силвестер Сталоне је раније у емисији "Уживо са Кели и Марком" признао да постаје "веома територијални" када упозна дечке своје ћерке и да "не разговарам са њима". Глумчеве ћерке су прошле године у подкасту „Гигли одред“ откриле да њихов отац „пише већину њихових порука за раскид са момцима“.

- Препоручујем да девојке оду код свог оца и да им тата напише текст за раскид јер мушкарци познају мушкарце - рекла је Софија Сталоне.

Сталоне је ћерке Систин, Софију и Скарлет (21) добио са супругом Џенифер Флавин.

 

 

Глумац је раније био ожењен Сашом Чак, са којом има два сина, Сејџа и Серђија. Сејџ је умро од болести срца 2012. године.

У наставку текста можете погледати како изгледају лепе Сталонеове ћерке:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sistine (@sistinestallone)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sistine (@sistinestallone)

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scar (@scarletstallone)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scar (@scarletstallone)

 

БОНУС ВИДЕО: