О детаљима развода још није спремна говорити у потпуности, али је неке информације ипак поделила са публиком и то баш у моменту када је читава нација сазнала да се разводи.

Фото: АТА имагес

 

- Већ дуги период мој однос с Тонијем није више оно што је био, а ми практично водимо одвојене животе и три године не живимо под истим кровом. Успркос свим непомирљивим разликама, због добробити своје породице и зато што сам тако васпитана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Схватила сам да већу штету чиним својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише него ставити тачку на наш брак - рекла је певачица.

За себе каже да је обична и квалитетна жена управо због својих размишљања и односа према људима.

- Имам право то рећи. Знам да сам квалитетан човек. Пуно сам проплакала у каријери и то највише због свог васпитања. Све што ме болело и чинило срећном довело је до тога да људи за мене кажу да чврсто стојим на земљи. Увек сам бирала тежи пут, а да нисам, можда бих била успешнија.

Драгана је на фолк сцени од ‘80-их па је уз Лепу Брена била највећа звезда. Ипак, деведесете су јој тешко пале.

- То је био пакао свима нама. Није било лако остати необележена и не припадати никоме. Знам колико сам се борила за то. Волим људе. Имам пријатеље у Босни и Хрватској. Да сам се определила за било кога, не бих могла да им погледам у очи. Било је тешко. Од 1991. до 2000. године док нисам отишла, стварно ми није било лако - говори Драгана.

Фото: АТА имагес

 

Године 1999. упознала је Тонија Бијелића те се преселила у Беч.

- Била сам врло храбра и невиђено сам ризиковала. Нико ми ништа није урадио у Србији, нису чак ни јавно рекли: ‘Зашто за њега, а не за неког другог?’. Због тога сам поносна на људе у Србији. Нису ми замерили што је он из Хрватске, више су ми то у иностранству замерили. Све сам оставила. Дошла сам с мишљу да се никад више нећу бавити музиком. Требао ми је бег од свега што ме окруживало. Имала сам потребу побећи - била је искрена Драгана.

НИСАМ ХТЕЛА БОГАТАША

Тони, родом из Босне и Херцеговине, био је њена прилика за бег.

- Тони је био нормалан човек. То ми је било потребно, то и да оснујем породицу. То сам тражила, а за остало сам знала да ћу моћи. Увек сам све сама могла. Он је био леп момак, возио моћан ауто, као и сви овде (Беч). Нема стан, ОК, зарадићемо га. Цела естрада зна колико сам радила у браку, али то сам и хтела. Могла сам се удати за богаташа да не радим ништа, али то ме није привлачило. Ја сам била та ‘локомотива’, како ме зове моја екипа. Он је умео пратити ме и заједно смо много тога направили, али ризиковала сам пуно - каже Драгана.

За Тонија се удала 2000. године. Он је живео у момачком унајмљеном стану од 50 квадрата. Драгана је живела у једној од највећих и најлепших кућа у Београду.

- Имала сам 32 године. Хтела сам децу и некога ко није с естраде. Нисам ни пуно бирала. Показало се да нисам погрешила, без обзира на све што је било и што ће бити. Задовољна сам, имам двоје дивне дееце. И даље радим као да немам ништа јер сматрам да човеек треба радити, а у овом тренутку радим да бих другима помогла.

Цео приход од концерта у Загребу Драгана донира дечијем дому, а продукцију целе турнеје плаћа сама. Како је открила, дечијем дому даће 20.000 евра, а на хуманитарну акцију одлучила се пре две године.

- Није ме срамота рећи да ја сад немам новца. Такво је време. Мој посао је поштен. Немам помоћ ни од кога, све ово што видите око концерата то сам само ја, али ја то тако желим. Човеку некад треба тежак период, мене нитко на ово није терао. Није битно имам ли новца. Тренутно га немам, све је отишло на турнеју и хуманитарне концерте - рекла је певачица.

Курир / 24седам.хр /