Драган Гаги Јовановић и Бранка Пујић важе за један од омиљених, али и најскладнијих парова.

Иако их формалности никада нису занимале, у брачне воде упловили су 1992. године након сазнања да ће се остварити у улози родитеља.

На брачно путовање отишли су директно са свадбене церемоније која је била организована у једном ресторану на Ушћу, а медени месец провели су у дворцу Дунђерски.

Да Бранкино срце није било лако освојити сведочи изјава Гагија Јовановића коју је својевремено дао за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Истина је, упознали смо се на Факултету драмских уметности. Први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је.

Немамо рецепт за срећан брак. Нас је од првог дана везивало поштовање које гајимо једно према дугом. Никада се између нас није испречила каријера или нешто материјално.

- Драго ми је што је поред мене неко ко има љубави за све, ко је спреман сваком да помогне и ко воли живот. Срећан сам што је Бранка скромна и што сам њене жеље могао да остварим - открио је он.

Да је изјава Гагија Јовановића тачна потврдила је и његова супруга истичући да је, када је упознала Гагија, имала дечка, те није много обраћала пажњу на његова удварања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу. Али, нешто се догађало и пре тога.

Сећам се, кад ме је први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план, а мени је у почетку са њим било врло лепо, све је кренуло из дружења и спонтано је прерасло у ово што имамо данас.

- Најјаче оружје су му шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али је и јако добар човек - испричала је својевремено Бранка.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: