Једна од највећих фолк звезда Драгана Мирковић (56) објавила је да се растаје након 24 године брака са супругом Тонијем Бијелићем.

Она се тог дана, седећи на каучу у њеном дворцу надомак Беча, трудила да остане чврста и достојанствена, али су је на тренутак савладале емоције.

Колико год се кроз живот успела изборити са тешким ситуацијама, чињеница да се са својом љубави и оцем своје деце разилази видно јој тешко пада. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ово ми је сад јако тешко раздобље, као и деведесете. Имам јако тешко раздобље, но кад ми је најтеже тад сам и најјача - рекла је за "24сата.хр" Драгана и обрисала сузе.

О детаљима развода још није спремна да прича, али се из њене изјаве може наслутити да није имала другог избора, као и да помирење - није опција. Како је у саопштењу објаснила, последње три године се са супругом није слагала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Већ дуги временски период мој однос с Тонијем није више оно што је био, а ми практично водимо одвојене животе и три године не живимо под истим кровом. Успркос свим непомирљивим разликама, због добробити своје породице и зато што сам тако одгојена, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, с временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чиним својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак - написала је.

БОНУС ВИДЕО: