Jedna od najvećih folk zvezda Dragana Mirković (56) objavila je da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem.

Ona se tog dana, sedeći na kauču u njenom dvorcu nadomak Beča, trudila da ostane čvrsta i dostojanstvena, ali su je na trenutak savladale emocije.

Koliko god se kroz život uspela izboriti sa teškim situacijama, činjenica da se sa svojom ljubavi i ocem svoje dece razilazi vidno joj teško pada. 

Foto: ATA images

 

 

- Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i devedesete. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže tad sam i najjača - rekla je za "24sata.hr" Dragana i obrisala suze.

O detaljima razvoda još nije spremna da priča, ali se iz njene izjave može naslutiti da nije imala drugog izbora, kao i da pomirenje - nije opcija. Kako je u saopštenju objasnila, poslednje tri godine se sa suprugom nije slagala.

Foto: ATA images

 

 

- Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - napisala je.

BONUS VIDEO: