Драгана је недавно открила детаље који се тичу њене и Тонијеве љубави и почетка њиховог брака.

- Много сам ризиковала. Одлучила сам те далеке 2000. године да одем из своје земље и удам се за човека који није из Србије. Тони је пореклом Босанац католичке вероисповести. Било је ризично, јер се тада још нису смириле страсти на овим просторима - започела је Драгана и додала:

- Сматрала сам да сам све урадила у каријери што сам себи задала. Имала сам 32 године када сам се удала и била свесна да ми живот без породице не значи ништа. Била сам потпуно спремна да се никад не вратим на сцену – искрена је Драгана, а потом је испричала још неке детаље о љубави са Тонијем:

Фото: АТА имагес

 

- То није била ствар класичне љубави, већ ствар жеље за децом, вапила сам за породицом. У мени је била огромна празнина. Било ми је битно то што Тони није из мог посла. Нисам скоро ништа знала о њему, али допало ми се како размишља. Више ми се допао као човек, не могу чак рећи ни да сам се најстрашније заљубила. Желела сам нешто нормално у свом животу. Да се вратим на оно што сам имала пре свега овога, пре те петнаесте године када сам снимила плочу, када сам била једна обична Драгана... А то сам могла да будем само ван наших простора - закључила је Драгана, пренео је магазин "Хелло".

БОНУС ВИДЕО: