Певачица Јелена Карлеуша годинама се бори за животињска права, те често људима диже свест о томе. 

Она је сада на свом Инстаграм профилу објавила потресну поруку. Певачица је још једном јавно замолила све људе да престану да једу животиње. 

 

 

- Даме и господо, драга децо... Овако теле плаче док га доводе на клање. Ово је ниегов последњи снимак. У камиону са другим несрећним животињама стоји у сопственом измету и мокраћи немоћно да се спаси, без гласа, без права на свој живот. Једино што може јесте да плаче од страха. Сузе и страх су емоција, осећање, а емоције имају интелигентна бића. Сетите се овог несрећног бића и његових суза када видите парче његовог тела у тањиру. Ваш ручак је плакао. Ваш ручак се упишкио од страха, ваш ручак није желео да буде убијен. Ваш ручак је желео да живи али је сурово заклан у кланици. Ако већ можете да бирате, бирајте милост, бирајте да једете оно што није плакало од страха - написала је Јелена Карлеуша у својој објави. 

Подсетимо, Јелена је и пре неколико дана путем свог Инстаграм профила на сличан начин покушала да подигне свест људи о овој теми. Певачица је позната као неко ко је борац права за животиње. 

БОНУС ВИДЕО: