Павле, који је од "мале од скандала" млађи 21 годину, не крије симпатије према балканској певачкој звезди, којој често лајкује фотографије које она свакодневно објављује.

Фото: АТА имагес

 

 

Међу последњим објавама које су се Менсуру допале су оне из Париза, где се Јелена прошетала на тамошњој недељи моде за брендове "Ветементс" и "Виндовсен". Међутим, он се ту није зауставио. Карлеуша је објавила и секси фотографије на којима не носи ништа осим црних каишева којима је прекрила интимне делове тела. На ногама је имала лаковане ципеле са великим штиклама, а све то употпунила је црном шубаром. За мање од 12 сати добила је више од 20.000 лајкова, међу којима је био и глумчев.

- Павле важи за једног од најталентованијих глумаца, који се, осим по таленту издваја и по томе што води рачуна о облачењу. Има свој стил и често на друштвеним мрежама добија бројне похвале од својих фанова на рачун модног укуса. Јелена важи за најстилизованију јавну личност на овим просторима, што је Павла на прву лопту привукло. Осим тога, лепа је и згодна, што је само додатни плус - прича извор за Информер и додаје да Павле воли жене које одскачу од осталих:

Фото: АТА имагес

 

 

- Мало која девојка ће се усудити да обуче и каже нешто као што то ради Јелена. Њена последња објава у садо-мазо стилу, где је певачица прекривена само каишевима, Павлу се баш допала. Одмах јој је лајковао и тиме ставио до знања да воли када Јелена објави провокативне фотографије на којима пуца од сексепила.

С друге стране, ни Јелена није остала имуна на Менсурову пажњу и запратила га је на Инстаграму.

- Павлова упорност се исплатила, па му је Јелена јуче узвратила праћење. Одмах му је лајковала последње две објаве. На једној Павле позира сам са капом на глави, док је на другој објави са колегама из представе "Климакс", коју су премијерно извели у децембру прошле године. Карлеуша је одувек подржавала младе талентоване људе, па је такав случај и са глумцем. Видећемо, можда ће бити и неке сарадње између њих двоје, можда ће се Павле појавити у неком од њених будућих спотова - каже извор за Информер.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Павле Менсур је у септембру прошле године верио водитељку Настасију Стошић. Лепа црнка је на Инстаграму поделила фотографију са младим глумцем на којој је показала веренички прстен. Међутим, у међувремену су њих двоје раскинули и отпратили се са друштвених мрежа, а водитељка је обрисала са свог профила фотографију са вереничким прстеном.

БОНУС ВИДЕО: