Певачица Јелена Карлеуша је на свом Инстаграм профилу говорила о скандалу у којем се нашла пре неколико година.

Многе јавне личности, сусреле су се са разним уценама и претњама од стране бивших партнера који су у поседу имали њихове експлицитне фотографије, а Карлеуша је само једна од многих жртава, како она каже, "осветничке порнографије".

- Као јавна личност, жена и мајка, била сам жртва бруталне осветничке порнографије. Тада је нечовек покушао да кукавички и бедно одузме живот, част, породицу, понос, будућност тако што је искористио моменат моје непажње. Сликао је екран телефоном током једног видео-позива без мог знања, а затим ме тим сликама уцењивао. После уцена, дошле су и претње које је обистинио тако што је прво мојим непријатељима, а онда и свим медијима послао те скриншотове. Да зло које се сручило на мене не долази само доказ је и то што ми је убрзо умрла мајка, а медијски линч и моје голе фотографије биле су последње што је видела - започела је своју исповест Карлеуша и наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Децу сам морала да испишем из школе, а муж је ишао за мном по кући и захтевао да се убијем. Искрено, у једном моменту сам о томе озбиљно и размишљала. Мој живот је био уништен и то само зато што је један бедник одлучио да се свети. Смогла сам снаге, сабрала сам се, па рекла мужу и медијима, комплетној јавности да се носи у пи*ку материну! Смогла сам снаге да себи спасим живот и дигнем главу, највише због моје деце. Да је постојао јасан закон, да је клошар и бедник за пример свима отишао у затвор, мени и многим људима, махом женама, живот не би био упропашћен - додала је Карлеуша и закључила:

- Због свега овога, због правде, због свих жртава злих и изопачених људи, подржавам ову петицију и позивам вас да ми се придружите! Ја се нисам убила, многи су на себе дигли руку, а сутра нова жртва можете бити ви! Станимо нељудима на пут и позовимо државу да буде уз све нас!

БОНУС ВИДЕО: