Поп дива Јелена Карлеуша недавно је показала своју хуманост тако што је пружила помоћ псу по имену Оскар.

Овај пас је претрпео страшно злостављање, скоро до смрти, од стране других паса.

Карлеуша је преузела одговорност и покрила трошкове његовог лечења.

- Оскаров држалац је више пута са Оскаром у пијаном стању прилазио капији и хушкао два немачка ловачка теријера на Оскара како би дошло до борбе паса, на шта га је власник куће више пута упозоравао да то не чини. Држалац је наставио са овим радњама и кроз метални отвор на дуплој капији гурнуо главу Оскару како би га пси дохватили што су и учинили и дошло је озбиљног повређивања Оскара, о чему је директно одговоран његов држалац - наводи се на Инстаграм страници удружења које збрињава напуштене љубимце.

Фото: Инстаграм принтскрин/udruzenje.pit

 

 

Повређеног пса убрзо су пронашли људи, који су га одмах збринули. Оскар је морао на хитну операцију, коју је финансирала управо поп дива Јелена Карлеуша.

На Инстаграм страници удружења за заштиту животиња навели су да су кривичне пријаве поднесене, а затим се захвалили Јелени Карлеуши на помоћи.

- Једна лепа вест. Све трошкове лечења, операције и терапија за Оскара покрила је Јелена Карлеуша. Велико хвала на несебичном труду и улагању у вези очувања добробити животиња, а посебно хвала у Оскарово име - навели су они, уз фотографију штенета које се опоравља.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: