Pavle, koji je od "male od skandala" mlađi 21 godinu, ne krije simpatije prema balkanskoj pevačkoj zvezdi, kojoj često lajkuje fotografije koje ona svakodnevno objavljuje.

Foto: ATA images

 

 

Među poslednjim objavama koje su se Mensuru dopale su one iz Pariza, gde se Jelena prošetala na tamošnjoj nedelji mode za brendove "Vetements" i "Vindovsen". Međutim, on se tu nije zaustavio. Karleuša je objavila i seksi fotografije na kojima ne nosi ništa osim crnih kaiševa kojima je prekrila intimne delove tela. Na nogama je imala lakovane cipele sa velikim štiklama, a sve to upotpunila je crnom šubarom. Za manje od 12 sati dobila je više od 20.000 lajkova, među kojima je bio i glumčev.

- Pavle važi za jednog od najtalentovanijih glumaca, koji se, osim po talentu izdvaja i po tome što vodi računa o oblačenju. Ima svoj stil i često na društvenim mrežama dobija brojne pohvale od svojih fanova na račun modnog ukusa. Jelena važi za najstilizovaniju javnu ličnost na ovim prostorima, što je Pavla na prvu loptu privuklo. Osim toga, lepa je i zgodna, što je samo dodatni plus - priča izvor za Informer i dodaje da Pavle voli žene koje odskaču od ostalih:

Foto: ATA images

 

 

- Malo koja devojka će se usuditi da obuče i kaže nešto kao što to radi Jelena. NJena poslednja objava u sado-mazo stilu, gde je pevačica prekrivena samo kaiševima, Pavlu se baš dopala. Odmah joj je lajkovao i time stavio do znanja da voli kada Jelena objavi provokativne fotografije na kojima puca od seksepila.

S druge strane, ni Jelena nije ostala imuna na Mensurovu pažnju i zapratila ga je na Instagramu.

- Pavlova upornost se isplatila, pa mu je Jelena juče uzvratila praćenje. Odmah mu je lajkovala poslednje dve objave. Na jednoj Pavle pozira sam sa kapom na glavi, dok je na drugoj objavi sa kolegama iz predstave "Klimaks", koju su premijerno izveli u decembru prošle godine. Karleuša je oduvek podržavala mlade talentovane ljude, pa je takav slučaj i sa glumcem. Videćemo, možda će biti i neke saradnje između njih dvoje, možda će se Pavle pojaviti u nekom od njenih budućih spotova - kaže izvor za Informer.

 

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Pavle Mensur je u septembru prošle godine verio voditeljku Nastasiju Stošić. Lepa crnka je na Instagramu podelila fotografiju sa mladim glumcem na kojoj je pokazala verenički prsten. Međutim, u međuvremenu su njih dvoje raskinuli i otpratili se sa društvenih mreža, a voditeljka je obrisala sa svog profila fotografiju sa vereničkim prstenom.

BONUS VIDEO: