Док је Николина оптуживала свекра да хоће да јој узме сву имовину, он није штедео речи за Николину која је, како је тврдио његовог сина користила за новац. Њихов сукоб постајао је из дана у дан све озбиљнији, а на крају су имовинске сукобе одлучили да реше пред судом. Предмет спора била је и луксузна некретнина коју су Видоје и Николина поседовали у Загребу, а за коју је Миша Гроф тврдио да је он финансирао.

Након што су се појавиле гласине да је Николина издала спорну некретнину, контактирали смо са Мишом, који нас је изненадио признањем да је против бивше снаје повукао све судске спорове.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не водим никакав спор против Николине, повукао сам све тужбе. Не занима ме шта ће да ради - рекао је кратко Миша.

Он је потом телефонску слушалицу дао својој секретарици, која је открила више детаља и објаснила зашто је Виктор одлучио да након толико времена одустане од спора.

Фото: АТА имагес

 

 

Како истиче, Миши никада није била намера да одузме имовину Николини, већ је желео да се избори са право Видојеве ћерке из првог брака, Матее.

- Миша је био у тренутку растројства када је давао изјаве о томе како ће одузети Николини кућу. Вероватно је тада мислио на Матеино право на ту кућу. Не води никакав спор против ње - рекла нам је Мишина секретарица која истиче да Николина ипак није одустала од својих тужби.

- Николина није одустала. Она и даље води неке безвезне спорове против њега. Мишу она не занима, човек покушава да се опорави од губитка детета. Николина води неки свој живот и то није његова ствар - закључила је она.

Од сахране нисам у контакту са унуком

Подсетимо, Миша је недавно рекао како са унуком Уном Софијом није у контакту од Видојеве сахране.

- Нисам је видео од сахране. Никад се није јавила, блокиран сам на свим телефонима - рекао је Миша Гроф, који није остао у добрим односима са снајком Николином, те додао кроз тежак уздах:

- Био сам болешљив мало, изашао сам на неку сахрану јуче, то сам морао, иначе не излазим уопште, годину и по дана нисам изашао из куће. Бол и туга, шта друго да вам кажем. Само сам њега имао и никога више.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: