Наиме, она на спорном снимку показује брусхалтер док пуши цигарету, а ако је судити по покретима које прави, стиче се утисак да је под дејством алкохола. Певачица је позирала са наочарима, а забринути људи су јој у коментарима писали да под хитно треба да се тргне како се не би упропастила. 

 

 

- Некад ми је жао, а некада се види да се свесно самоуништава. Нема појма какво благо има у животу и баш то благо од ње зависи и у њу гледа. Ова жена ће завршити као Ејми Вајнхаус ако овако настави да се понаша.", "Ана нек ти је Бог у помоћи"."Волео би да осване једно јутро где ћеш се издигнути изнад свега, присетиш оних година, када си била на врху, сам врх, није могао нико ни да примирише, све је ту то близу, не мора то бити музика, једноставно нека то буде Ана Николић, јесте туга, имаш анђела поред себе, због ње буди оно право, нека се поноси тобом. Не ради себи овако нешто, ти то ниси заслужила. Једноставно ниси, сигуран сам да можеш успети.

- Боже..наша предивна , прелепа, презгодна..шта јој ово треба.

- Шта се десило од онакве девојке, од онакве рибетине.. жалосно шта је урадила себи..

- Страшно и ти си пример једном женском детету, иди да се лечиш боље.

Фото: ТВ Пинк принтскрин, АТА имагес

 

 

Многи мисле да је Ана поново у тешкој фази, с обзиром на то да се у последње време данима препуцава са Стефаном Ђурићем Растом, око старатељства над ћеркицом Таром. Ана је наставила да блати репера који је наводно претио да јој неће дати да виђа дете, те је поручила јавно да ће се свим могућим средствима борити да задржи ћеркицу, иако својим понашањем по мишљењу многих ради управо све оно што може друге да убеди у то да је несавесна мајка.

БОНУС ВИДЕО: