Лечић је тужио Анђелу пошто је одбила да сними сцену с њим у серији "Радио Милева", а све због, како је навела, "непријатног догађаја из прошлости који је имала с њим".

После бројних порука подршке, Анђела је на Инстаграм сторију написала:

- Драги људи, хвала вам на дивним порукама и на подршци. Грлим вас најјаче. Хвала што смо заједно.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Лечић тражи да му Анђела Јовановић исплати новчани износ од 300.000 динара за „повреду части и угледа“, а прво, припремно рочиште заказано је за среду, 6. март.

Бранислав је, иначе, у "Радио Милеви" требало да игра човека који је лажно оптужен за сексуално узнемиравање. Уместо њега ту улогу је одиграо Ирфан Менсур. Лечић је за "Информер" објаснио зашто је одлучио да тужи колегиницу.

- Тужили су је моји адвокати зато што је то питање ускраћивања права на рад, то апсолутно нема нико право да ради и то је законски прекршај. Детаље око тужбе не знам, то адвокати ради, али она је учинила нешто што је ван закона. Она нема право да неком ускраћује право на рад. Дан пред снимање ми је јављено да се неће снимати серија, а то се све десило њеном реакцијом. Адвокати ми кажу да то није дозвољено и да су због тога реаговали и да ће у буће реаговати на сваку врсту таквог понашања - рекао је Бранислав Лечич.

БОНУС ВИДЕО: