Михаил Дудаш, супруг глумице Анђеле Јовановић, јавно је подржао своју супругу након што ју је Бранислав Лечић тужио јер је одбила да игра с њим у истом кадру у серији "Радио Милева".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

 

Дудаш је кратко на Инстаграму написао "интегритет = слобода" уз фотографију своје супруге Анђеле и тиме јој јавно пружио подршку, коју су јој упутле и Милена Радуловић, Мирјана Карановић и многе друге колеге и јавне личности.

Лечић потражује од млађе колегинице 300.000 динара за "повреду части и угледа", а прво, припремно рочиште заказано је за среду, 6. март.

Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији „Радио Милева“, док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони.

Ћерка Гагија Јовановића потврдила је да је Лечич против ње поднео тужбу.

Фото: АТА имагес

 

 

"Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале", рекла је за „Блиц“ Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости“.

БОНУС ВИДЕО: