Узбудљиво финале завршило се изједначеним резултатом између Зорје и Анђеле Игњатовић Бресквице, које су збирно имале исти број гласова. Након такмичења, Зорја је као гостовала у једној емисији, где је доживела емотиван тренутак. Зорја је била преплављена емоцијама након што су је водитељи подсетили на њено постигнуће.

Фото: АТА имагес

 

 

- Немојте да ми причате те ствари... Деловало је да је то то, да. Ј**'о те... Боже господе! Ја сам се расплакала, не могу да верујем... Океј... Нисам ово очекивала! - говорила је Зорја за "К1".

Зорја је изразила своју захвалност публици која ју је подржала током такмичења и изразила огромну срећу због својих доживљаја током овог изазова.

Фото: РТС принтскрин

 

 

- Толико сам уживала, толико сам била срећна, као да сам била у филму. Осећала сам се као да сам победила! Наши људи су то препознали, а и људи ван Балкана. Пресрећна сам! Жао ми је што је готово! Жао ми је што се овај пројекат завршио. Гоца Тржан ме је позвала одмах после првог полуфинала, похвалила ме је. Можда ће ми рећи нешто што сам пропустила тамо... - додала је Зорја, кад се мало сабрала.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Појаснила је и како је дошло до ситуације у којој је делила исти број поена са Анђелом Игњатовић Бресквицом, истакавши да је песма "Гнездо орлово" била кључна у постизању бољег пласмана јер је од публике добила максималан број поена.

Зорјино емотивно гостовање у емисији показало је колико јој је значило учешће на Песми за Евровизију, а њен успех ће сигурно остати упамћен као један од важних момената у њеној каријери.

БОНУС ВИДЕО: