Тања Савић је у срећној вези са пилотем Мухамедом Мукијем Бешићем, а сада једна њена пријатељица открива да је и Душан Јованчевић заљубљен и планира на се жени:  

- Мени је та певачица лично причала да је Душан нашао неку нову девојку која је пореклом из Србије и тамо ради као медицинска сестра. Они се наводно јако воле, лепо им је заједно и планирају брак и децу. Она лепо зарађује, а он се сналази. Углавном, она има идеју да се против Тање покрене тужба и тражи новчана одштета. Наводно, она ће прибавити неку медицинску документацију којом би притиснули Тању да им исплати новац да се не би вукли по судовима. Она је израчунала да би Тања дала те паре пошто су у Аустралији јако скупи судски трошкови, а о адвокатима и да не причамо - прича извор.

- Да ли она заиста има нешто против Тање или измишља или је чак спремна да нешто фалсификује, ја не знам. Душану никад није доста пара, а реално јако је бесан на Тању јер види да му је заувек измакла и да не може више да утиче на њу, а још мање да се финансијски окористи, што је годинама радио. Тања је судски добила старатељство, па не може више да је уцењује и музе преко њих. Та његова будућа жена, не само да има јако лоше намере према Тањи, него из похлепе и жеље да дође до пара не бирајући начин, и Душану може да направи велике проблеме. Али, није дете па нек размишља - каже извор и додаје да ће ако се нешто у Аустралији покрене, колегиница сигурно упозорити Тању, а до тада неће да је узнемирава, јер се и тамо много трачари - испричао је извор за "Свет", пре неколико месеци.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

 

БОНУС ВИДЕО: