Рођена је 1979. године, а 2003. дипломирала је филмску режију на Академији уметности у Београду, где данас предаје.

Режирала је велики број телевизијских документарних серијала о људским правима и борби против насиља над женама и децом, за које је награђивана у земљи и иностранству.

Фото: АТА имагес

 

 

И славни отац јој је, наравно, био инспирација, и њему је посветила документарни филм „Мики Манојловић: филмска остварења“.

Прослављени глумац у другом браку са супругом Тамаром Вучковић има сина Ивана, а захваљујући Чарни, која је мајка два дечака, постао је и деда.

У време када је Чарна чекала прво дете Мики Манојловић је изјавио:

Фото: Јутјуб принтскрин/TVStudioB

 

 

- Чарна је израсла у озбиљну зрелу жену, чека бебу, и то је сјајно. Срећан сам и радујем се што ћу постати деда. Узбуђен сам и једва чекам тај догађај који ће бити најзначајнији за мене и моју породицу. Поносан сам на њу, као и на сина Ивана.

- Помажем јој, али јој никада нисам могао помоћи у каријери јер се зовем Мики Манојловић.

 

 

- Када сам био председник Управног одбора Филмског центра Србије, због мене није могла ништа да добије на конкурсу, јер би испало да је привилегована, а ја то нисам желео.

- Један сам од ретких родитеља који тако размишља. Сигуран сам да би свако учинио свом детету, али ја не, и она је то разумела. Сама је доказала да је талентована и вредна.

 

 

Чарна Манојловић уз славног оца појављује се у домаћем филму “Танго аргентино” из 1992, у којем му глуми ћерку.

БОНУС ВИДЕО: