Лили Састри је ћерка познатог комичара Роуана Аткинсона, најпознатијег по улогама у филму Мр. Бин и тајни агент Џони Инглиш.

Ћерка омиљеног британског глумца Роуана Аткинсона, Лили Састри, израсла је у праву лепотицу.

На Инстаграму броји више од 27.000 пратилаца, које често изненади својим уметничким фотографијама.

Данас, успешна кабаре-извођачица, Лили има своју емисију која носи њено име и са њом обилази лондонске клубове. Сама пише песме, пева и глуми, па се чини да је очев глумачки таленат прешао и на њу, иако нису у најбољим односима.

 

 

Подсетимо, Аткинсон је био ожењен само једном, далеке 1990. године са Сунетром Састри и са њом има двоје деце, Бена и Лили, али је идили дошао крај 2014. године када се сазнало за глумчеву аферу са комичарком Луизом Форд.

Цео свет својевремено је био шокиран када се сазнало да не само да је варао жену, већ му је љубавница годиште његове ћерке. Тако се породица распала, а глумац се пре две године развео од супруге и дочекао треће дете.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/The Late Show with Stephen Colbert

 

 

Такве турбуленције имале су велики утицај на Аткинсонову децу из првог брака. Наиме, ћерка Лили му је страшно замерила што је оставио њену мајку, па је одлучила да се одрекне презимена славног оца и промени га у мајчино - данас је Лили Састри, пише дневник.хр.

Иако је Лили била у центру пажње пре свега због свог славног оца, њена каријера је прича за себе. Млада лепотица је изузетно повучена особа, али љубави према сцени није могла у потпуности да одоли.

 

 

Још као девојчица добила је улогу у филму „Зубић”, причи о Зубић вили која губи моћи, а потом је са татом снимила комедије „Господин Бин на празницима” и „Џони Инглиш”. То је био и њен последњи глумачки посао јер се након њега млада Лили потпуно заљубила у кабаре.

 

 

Њен отац Роуан Аткинсон је иначе један је од најбогатијих глумаца у Великој Британији, са процењеним богатством од 70 милиона фунти. Од скандала живи повучено, а са млађом партнерком добио је и дете 2017. године. Ипак, данас га је готово немогуће видети у јавности, и ретко напушта породичну вилу.

(Дневник.хр)

БОНУС ВИДЕО: