Чувени холивудски глумац Расел Кроу изненадио је обожаватеље након што је обријао своју густу браду која му је била заштитни знак, и то први пут након пет година.

59-годишњи Расел јавио се својим обожаватељима на свом профилу на друштвеној мрежи X и показао нови имиџ. Глумац је последњих година постао препознатљив по густој проседој бради, али чини се да је одлучио да је време да је се реши.

Открио је да је то први пут да се обријао у последњих пет година, а наговестио да је разлог нека нова филмска улога.

"Глумац се припрема #20. Прво бријање од 2019", објавио је на платформи X.

"Вау, изгледаш 20 година млађе", "Изгледа добро", "Имаш лепо лице које се крило иза све те браде", "20 година млађи одмах", "Желим да знам који филм намераваш да снимиш, добро си обријан", неки су од коментара које је добио од својих обожаватеља.

Расел, који је рођен на Новом Зеланду и живи у Сиднеју, ове године се спрема за читав низ глумачких пројеката. Требало би да глуми у ММА акционом филму "Тхе Беаст Ин Ме", глумиће нацисту Хермана Геринга у историјској драми Џејмса Вандербилта "Нüрнберг". Недавно је снимио трилер "Ланд оф Бад" уз Лијама и Лука Хемсворта, док би такође требало да се појави у надолазећем научнофантастичном филму "Кравен тхе Хунтер".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: