Певачица неретко истиче колико је поносна на свог супруга. Такође, увек истиче да је њихов однос пун љубави и разумевања, те да сваки тренутак користе да једно друго усреће и изненаде.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Они су поред емотивних и пословни партнери. Подсетимо се, Филип је за Александру написао неке од њених највећих хитова. 

Међутим, певачица је раније открила да ли су икада постојали проблеми у њиховом љубавном односу, те да ли се икада десило да нека од њених колегиница покушала да флертује са Филипом упркос чињеници да је ожењен.

Фото: АТА имагес

 

 

- Никада ми се то није десило, али добро... Постоје неке приче - рекла је Александра у једном разговору раније.

- Увек постоје неке приче... Знам да неки једва чекају да чују нешто лоше, ружно, па да то пренесу даље... Ја сам чула неке ружне ствари. Не могу да кажем да ми је било свеједно и лако. Ужасавам се лажи. Увек су то биле неке приче које немају везе са животом - додала је Пријовићка.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, Александра ипак није била конкретна, те није поделила о којим колегиницама је реч.

- Ма није важно! Навикла сам на то... Ружне приче о мени и мојој породици које нису истините. А никад ништа лоше ником нисмо урадили. Заболи, а онда схватим да је то нормално. Мислим, није нормално, али ето... Најбитније је гледати себе и своју породицу. Кад чујем нешто тако, кажем – није битно, нека причају, нека су живи и здрави. Ја ружне ствари не говорим јер мислим да се све враћа - наводи певачица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: