Блогерка Бојана Мутић из Бањалуке, позната по свом блогу "Мода и Тако То", привлачи пажњу хиљада људи сваког дана, са преко 60.000 пратилаца на Инстаграму. Она је позната по својој искрености и шарму, документујући лепоту и тежину живота на јединствен начин.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Mutić (@modaitakoto)

 

Недавно се десила трагедија која је потресла Бојанину породицу и њене пратиоце. Њен старији син Николај преминуо је 25. јануара, док је млађи Максим и даље у критичном стању. Бојана је тек недавно пронашла снагу да се обрати јавности и подели своју бол. У тужној објави, она је захвалила свима на подршци и изразила своје тренутно немоћно стање, истичући да се тренутно не може посвећивати комуникацији са људима изван своје породице.

Бојана је раније јавно говорила о тешкој борби коју је водила са здравственим проблемима своје деце. Кроз искуство са првом трудноћом и рођењем првог детета, суочила се са тешким изазовима и дијагнозама церебралне парализе, да би касније сазнала да је дијагноза била погрешна. Након тога, суочила се са истим обољењем код свог другог сина, за које није постојао лек. Ова борба је обележила Бојанин живот и њену храброст у суочавању са непредвидивим изазовима.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Mutić (@modaitakoto)

 

- Драги пријатељи, пратиоци, клијенти, сарадници, нисам смогла снаге да вам се обратим раније. Немам је ни данас, али је неопходно, из разлога које ћу објаснити у наставку. Десила нам се највећа трагедија. Наш старији син Николај је преминуо 25. јануара, а Максим је и даље у критичном стању. Бол коју осећамо и агонију коју пролазимо, није могуће описати, па то нећу ни учинити, пишем вам јер је ово једини начин да се обратим свима. Свима вама који сте упознати с трагедијом која нам се догодила, да вам се захвалим на изразима саучешћа, исказаној љубави, подршци и бризи. Хвала, али нама се не може помоћи, а ја нисам у стању да комуницирам, да се јављам на позиве, да разговарам, примам посете. У оваквим околностима, ја једва преживљавам сваку секунду, и ово мало снаге коју немам, чувам за бригу о Максиму и труд да Милица не испашта због моје туге и немоћи. Због тога се не могу јавити сваком појединачно. Не замерите. И свима вама који до овог тренутка нисте знали шта се десило, извињавам се што раније нисам нашла начин да ово учиним, да вас обавестим и замолим вас за разумевање и стрпљење, јер ја нисам у могућности да извршавам своје обавезе, да одговарам на поруке, мејлове, упите, захтеве…До даљњег, или никада, не знам. О томе, у овом тешком моменту, није могуће и није прикладно говорити. Опростите и хвала вам - написала је у тужној објави блогерка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Mutić (@modaitakoto)

 

Бојана Мутић је жена која је кроз личну патњу показала изузетну снагу и храброст, инспиришући многе људе својом искреношћу и отвореношћу. Њени пратиоци и људи широм света пружају подршку и саосећање у овим тешким тренуцима, надајући се да ће Бојана и њена породица пронаћи снагу да превазиђу ову неизмерну тугу.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: