Глумица Тамара Крцуновић домаћој публици се представила кроз бројне улоге у домаћим, веома гледаним серијама. Многи су је заволели као докторку која ради у Ургентном центру и бори се са емоцијама, недаћама и животним проблемима.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако веома популарна Тамара се у јавности ретко када појављује ако за то нема неки посебан разлог, нову представу, филм или серију. Ипак, баш та тајновитост буди радозналост међу публиком и читаоцима, па би многи волели да дубље завире у приватни живот лепе глумице. 

Тамара често зна да каже да је космополита и за то има добре разлоге. Наиме, она је одрасла на два континента, живела у разним земљама, где је стекла бројне пријатеље и колеге.

Ретко ко зна да је она ишла у француско обданиште у Београду, основну школу завршила у Алжиру, а средњу на Кипру. Ипак, кад је одлучивала шта је то што ће бити њен животни позив, Тамару су срце и љубав према глуми вратили у Београд где је уписала глумачку академију.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Расла сам у Алжиру међу људима који другачије изгледају и имају другачије обичаје, навике, језике. То детету отвори ширину према различитостима у сваком смислу. Увек се сетим своје основне школа која је била на врху брда и с погледом на алжирску луку. Из школске клупе сам кроз прозор гледала прекоокеанске бродове и оне који долазе из Европе. Отишла сам тамо када ми је било шест година, а пре тога сам овде овде ишла у француско обданиште - испричала је Тамара једном приликом за домаће медије.

- Сви моји другари са класе су данас дивни француски глумци и у контакту смо. Ти дани у Паризу били су феноменални, увек се сетим Азнавурове песме ‘Ла боем’ која прича о одрастању на Монмартру, блејању по тим улицама у време када ништа није било толико важно. Свако од нас да по пет франака и скупимо да купимо храну и пиће - испричала је глумица за Курир.

Ипак, она каже да је љубав према родитељима увек вукла назад у Србију. Нагласила је и да би осим у Београду могла да живи у још једном граду.

 

 

- Једино у Паризу. Француску сматрам својом земљом колико и Србију јер кад човек одрасте уз неки језик и културу, створи се осећај припадности. А Француска много улаже у културу. Добијала сам стипендију, па се деси да ми један месец уплате дупли новац. Пријавим, а они кажу да није грешка већ да сам то добила за књиге које желим да купим -  рекла је Тамара.

Тамара има веома близак однос са својим родитељима и они су јој одувек били велика животна подршка. Глумица је раније често знала да подели њихове заједничке фотографије на основу којих смо могли да видимо да веома личи на своју мајку. 

БОНУС ВИДЕО: