О љубави кантауторке и њеног изабраника сви су тих година причали. О томе колико га је волела, најбоље сведочи чињеница да је прошла кроз неколико операција и чак више вантелесних оплодњи не би ли му родила дете.

Фото: АТА имагес

 

 

Мезимица Сара стигла је као круна односа који је због великих изазова, нажалост, кренуо лагано да пуца, док на крају није дошло и до краха брака.

Развод Ивана и Александар, међутим, нису доживели као ратно стање у породици, напротив, мирољубиво су приступили свему што је уследило, најпре због своје наследнице, а последњих неколико година од поп диве се може чути како јој је бивши супруг сада најбољи друг.

Ако је тако, не сумњамо да је певачица прва сазнала када је  Александар нашао нову девојку и отпочео заједнички живот са њом.

Информација да се по други пут оженио муж Иване Петерс очекивала се сваког трена, а пре пар дана то се и догодило.

Тата прелепе Саре на луди камен стао је са дугогодишњом девојком Јованом, која је од њене маме млађа чак две деценије.

Млада и младожења нису желели велико венчање и свадбено весеље, већ су склапање брака обележили ручком за најближе пријатеље и породицу.

- Александар и Јована упловили су у романсу годинама након што се развео од певачице. Њихова веза почела је у тајности, с обзиром на огромну разлику у годинама, али су с временом доказали да се воле и да им године не представљају проблем - рекао је својевремено извор близак пару, па ближе појаснио ситуацију која је уследила: 

- Мало–помало, Јованина породица је прихватила ту везу, а Александар је Ивану упутио у то да је у озбиљној вези. Након вишегодишње љубави одлучили су да је време за венчање и организовали су га у кругу најближих.

По причи истог извора, Александар је Јовану убацио у послове, помогао јој је да заврши школовање у иностранству и поставио је да води једну од његових фирми.

Фото: В. Данилов

 

 

С обзиром на успешност на оба поља, не сумња се да бивши муж Иване Петерс и његова нова жена живе своју бајку, иста ситуација је и са певачицом која очигледно ни трунку љубоморе нема у себи.

Напротив, посветила се Сарином одгоју, али и раду са кандидатима у оквиру такмичења „Звезде Гранда”.

(Курир/Блиц)

БОНУС ВИДЕО: