Филм "Јорговани" је привукао велику пажњу јавности, посебно због чињенице да Иван Босиљчић и Слобода Мићаловић поново играју глумачки пар после 15 година.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Адриа Филм/ Центар филм

 

 

Слобода и Иван су се потрудили да публици пруже нову верзију себе и да јавност одушеве ликовима које тумаче. Посебно изненађење је била Слобода која је далеко од младе Анђелке из филма "Рањени Орао". Она у филму "Јорговани" тумачи лик веома темпераментне глумице Катарине, а псовке које изговара су дефинитивно оставиле највећи утисак. Многи су коментарисали да Слободу нисмо имали прилике да гледамо у оваквој улози, а ево шта је она имала да каже на то.

Фото: АТА имагес

 

 

- Рећи ћу вам исто што и већина глумаца. Нама што су различитије улоге дате, то нам је лепше. Све оно што је "даље" од мене, лакше ми је да будем слободна. Оно што ме се суштински јако тиче, ту ми је тешко да то извадим на површину и кажем: "Да, ту се ја препознајем, ту ме боли". Било ми је занимљиво како ме редитељи филма виде и шта они то мисле да ја можда могу и испоставило се да могу - рекла је Слобода, па се дотакла и улоге у филму "На млечном путу" Емира Кустурице у ком је имала сличну улогу:

- Не могу да кажем да та улога има везе са овим ликом, али сам и тамо показала једну мало другачију жену, темпераментнију, али овде сам показала још нешто, а то је неки мрак, који до сада нисам имала прилику да на филму покажем - закључила је Слобода. 

Остварење "Јорговани" Синише Цветића биће приказано 27. фебруара у оквиру такмичарског програма и иако је публика била у прилици тек да погледа трејлер, ТикТок је затрпан снимцима на којима Слобода и Иван певају песму Дина Мерлина и Весне Змијанац "Кад замиришу јорговани".

(Магазин Новости)

БОНУС ВИДЕО: