Оливера је упознал,а како је једном приликом испричала, код заједничких пријатеља на неком окупљању на којем је он разговарао са младим људима о образовању.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

- У једном тренутку дошао је до мене и почели смо да причамо о историји уметности, средњовековној уметности која нас је обоје занимала и српским манастирима.

- Пажљиво ме је гледао и слушао. Већ тада сам осетила неку енергију иако нисам смела себи то да признам, јер сам знала да је тридесет година старији и да га моја мама добро познаје - присетила се за „Базар" Милена, која је и сама дипломирала на одсеку за историју уметности.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

Специјализујући се за националну средњовековну историју уметности, Милена је показала изузетан таленат и посвећеност овој области.

Уписала је докторске студије на Универзитету Мегатренд у Београду, а као асистент на Академији уметности у Косовској Митровици предавала је историју уметности студентима вајарства, графичког дизајна и сликарства. 

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

Њена веза са Игором Јурићем привлачи пуно пажње, али и њен атрактиван изглед. Ипак, мало људи зна које је годиште.

Поповићева је рођена 26. маја 1980. године, што значи да ове године пуни 44 године, док је Игор прославио јубиларни педесети рођендан.

БОНУС ВИДЕО: