Најава нове епизоде популарног квиза "Потера" постала је вирална, и то због трагачице Милице Јокановић и водитеља Јована Мемедовића.

Водитељ се овог пута шалио са такмичарима и Милицом Јокановић, а у једном тренутку је открио и пар детаља из своје прошлости који су засмејали све у студију, а нарочито "принцезу од знања".

- То нам је био предмет на Факултету физичке културе, плес. Рекли су да одавно нису имали таквог студента талентованог - рекао је Мемедовић такмичарки. Милица Јокановић није могла да издржи да се грохотом не насмеје.

Подсетимо, у последњој емитованој епизоди "Потере" су "клинци" отишли кући богатији за 1.160.00 динара. Није их омео ни сјајни трагач Милан Буквић, којег су пет пута враћали у финалној игри.

Јован, Филип и Лука, сви млађи од 30 година, феноменалним знањем и уз мало среће успели су да од трагача одбране милионску суму. Једина дама у тиму, Анкица Агић, иако је у првој рунди показала завидно знање у другој није имала среће, те није успела да одбрани освојену суму.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: