Najava nove epizode popularnog kviza "Potera" postala je viralna, i to zbog tragačice Milice Jokanović i voditelja Jovana Memedovića.

Voditelj se ovog puta šalio sa takmičarima i Milicom Jokanović, a u jednom trenutku je otkrio i par detalja iz svoje prošlosti koji su zasmejali sve u studiju, a naročito "princezu od znanja".

- To nam je bio predmet na Fakultetu fizičke kulture, ples. Rekli su da odavno nisu imali takvog studenta talentovanog - rekao je Memedović takmičarki. Milica Jokanović nije mogla da izdrži da se grohotom ne nasmeje.

Podsetimo, u poslednjoj emitovanoj epizodi "Potere" su "klinci" otišli kući bogatiji za 1.160.00 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri.

Jovan, Filip i Luka, svi mlađi od 30 godina, fenomenalnim znanjem i uz malo sreće uspeli su da od tragača odbrane milionsku sumu. Jedina dama u timu, Ankica Agić, iako je u prvoj rundi pokazala zavidno znanje u drugoj nije imala sreće, te nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: