На свом ТикТок профилу Ангела је објаснила шта је приметила код нашег народа када је реч о послу и како тачно Срби, за разлику од Американаца и других народа знају да направе баланс између пословног и приватног живота.

- Србија је једно од најбољих места у Европи за рад и живот. Зашто? Људи не живе да би радили, нити је идентитет човека његов посао. У Београду је веома лако имати живот ван посла - написала је она у опису свог видеа.

А онда је и разјаснила због чега тако мисли.

- Оно што волим када је у питању посао у Србији јесте тај баланс између живота и посла. Овде је темпо живота много спорији него у Америци. И шта год да радите - било у ресторану или хотелу, или на неком озбиљнијем послу. Радили за себе или за другог, па макар и шест дана у недељи, људи овде не живе да би радили, као што је случај у Америци или у неким другим земљама где се ваш идентитет своди на то шта радите - рекла је она.

@abcexperiences Serbia is one of the best places in Europe to work and live. Why? People don't live to work, nor is a person's identity is their job. In Belgrade, it's very easy to have a life outside of your work. Do if you want to work in Belgrade, reach out to me, as I provide talent acquisition services. My email: info@abcexperiences.co and link to my website is in my bio. #Belgrade #whattodoinbelgrade #workinginbelgrade #lifeinbelgrade #nightlifebelgrade #lovinginbelgrade #serbia🇷🇸 #lifeinbelgrade ♬ original sound - Blair In Belgrade

Додала је и да су, за разлику од Америке, трошкови живота како каже "прилично ниски" и да о томе колико Срби знају да одморе од посла говори и податак да на сваком ћошку постоје кафићи и ресторани.

- Баланс између посла и живота код Србе је предобар! Јер, Боже, толико тога се може десити на послу али људи увек нађу времена и начина да уживају у малим стварима. Живот је овде сјајан. Тако да ако ово гледају странци а желите да дођете у Србију или Београд да радите, направите ту промену. Јер ја, као неко ко има 34 године мислим да људи треба да направе велике промене, да се потруде да буду у добром окружењу, где ће и радити и живети и где је идеално за породице. И све то је веома битно за благостање. Морам да кажем да је Србија супер - закључила је она.

Странци који су имали прилике да раде у Србији раније, јавили су се, те потврдили да се са њеним мишљењем у потпуности слажу.

- Дефинитивно се слажем да је баланс посла и живота у Београду невероватан у поређењу са већином других градова широм света. Радујем се повратку 2024. Хвала вам што сте поделили свој садржај - написао је један од њих.

БОНУС ВИДЕО: