Њихов син Мирко данас је објавио само очеву фотографију у знак сећања, а колико пати за оцем најбоље сведочи чињеница да је по Зорану назвао свог сина.

С друге стране, Божиновска је на свом профили на Инстаграму објавила песму "Горко кајање", а текст песме посебно је тужан и говори о трајном одласку једног мушкарца.

Гоца никада није престала да жали за својим покојним супругом, а и даље га спомиње у својим интервјуима.

Ипак, она није увек живела безбрижно и чак током периода љубави са супругом Зораном Шијаном имала је проблеме. Она је једном приликом открила да је направила паузу у каријери, која је трајала чак седам година, зато што јој је Шијан забранио да пева.

- Била сам на једној свадби и гост је кренуо да ме спопада, нисам могла да се одбраним. Ставио ми је паре у одело, а онда је мој Шијан скочио. Рекао је да одмах напустим весеље и кренем кући. Нисам знала како да одем са свадбе, људи остају без певачице, како то сад. Нисам могла против њега. Кренула сам и рекла људима да идем само до аута да узмем нешто. “Каквог аута, она више неће певати и готово”, рекао је он. Све време у ауту док смо ишли кући је ћутао, реч није проговорио - рекла је певачица пре неколико година током гостовања у емисији Огњена Амиџића, а потом испричала шта се дешавало када су дошли кући.

Фото: В.Данилов

 

 

- Рекао је: "Види, што си певала, певала си. Сад узми лепо телефон, назови Злату нека обавести све твоје менаџере да више не певаш". Тако је било, рекла сам да више нећу певати, јер имам проблеме са мужем - рекла је тада Гоца.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".