Наиме, она је почетком ове године истакла да су провели прелепих девет година у миру и хармонији, као и да без љубави није могла да опстане.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

 

- Ове године прослављамо девет година љубави, везе, заједништва, познанства... Одувек сам се препуштала емоцијама и увек ме је кроз живот водило срце, без обзира на последице. Без љубави нисам могла да опстанем ни у животу, ни у послу. Веровала сам у нас и нашу везу, а верујем и данас. Сигурна сам да ћемо дочекати дуге године у нашем такозваном савезу, зато што дивно функционишемо - рекла је Ана.

- Свих ових девет година прошло је у миру, хармонији, договору и поверењу. Без свега тога, нема опстанка једне везе. С тим да смо се ми, морам да додам, упознали у зрелим годинама наших живота као успешни и остварени људи у својим професијама и мислим да је то умногоме допринело складу наше везе - рекла је певачица.

Фото: П. Милошевић

 

 

- Обележавање годишњице ће проћи скромније јер није округла. Спремамо се за наредну, за десет година. Ову ћемо прославити у кругу породице, нећемо правити ништа велико. Али радујемо се наредној, округлој, коју ћемо уприличити гала прославом - испричала је почетком ове, 2021. године, Ана за медије.

Међутим, Милутинова смрт их је спречила у овој намери, али сигурно је да ће се о њиховој љубави још дуго причати.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".