Милутин Мркоњић, политичар и дугогодишњи партнер певачице Ане Бекуте изгубио је најтежу борбу на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", где се последњих недеља лечио због изражених срчаних сметњи и тегоба.

Фото: Танјуг/З. Жестић

 

Мркоњићу се прошлог четвртка, 18. новембра, стање нагло погоршало, а лекари су тада саопштили да је његово здравствено стање озбиљно.

Подсетимо, он је претходно, почетком новембра, завршио на кардио-васкуларној клиници у Београду где му је уграђен пејсмејкер. У августу месецу оперисао је срчане залиске, и то новом методом, преко препона.

Фото: Н. Фифић

 

Партнерка Ана Бекута била је уз њега до последњег тренутка и свакодневно га је обилазила на клиници. Њих двоје су били у љубави девет година.

Бекута је пре неколико месеци открила како је започела њихова љубавна прича.

Фото: П. Милошевић

 

- Најбоље ствари дешавају се када им се најмање надамо. Ја сам се једноставно препустила и рекла: нека Бог пошаље оно што мисли да ми треба. Немојмо губити наду без обзира на крахове и бродоломе. Прави човек појави се онда када сте спремни за то, када заволите себе. Ја сам се заиста начекала, прва половина живота прошла ми је у тражењу. Када смо се упознали, имала сам 52 године, он скоро 70. Но, да смо се раније срели, можда се не бисмо препознали. Није баш да у двадесетим и тридесетим знамо шта је љубав... Тек касније то схватамо, када се с мудрошћу и искуством неке вредности поставе на своје место - истакла је Ана за Hello пре неколико месеци.

Ана је открила да ли је могла да претпостави да ће њихова љубав толико трајати.

- Ове године прослављамо девет година љубави, везе, заједништва, познанства... Одувек сам се препуштала емоцијама и увек ме је кроз живот водило срце, без обзира на последице. Без љубави нисам могла да опстанем ни у животу, ни у послу. Веровала сам у нас и нашу везу, а верујем и данас. Сигурна сам да ћемо дочекати дуге године у нашем такозваном савезу, зато што дивно функционишемо - говорила је Ана за Ало.

Фото: Р. Прелић

 

Ана је признала у чему је тајна њиховог успешног односа.

- Свих ових девет година прошло је у миру, хармонији, договору и поверењу. Без свега тога, нема опстанка једне везе. С тим да смо се ми, морам да додам, упознали у зрелим годинама наших живота као успешни и остварени људи у својим професијама и мислим да је то умногоме допринело складу наше везе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

На питање да ли после толико година истим жаром гледају једно друго, Ана је овако одговорила:

- Жар је још увек присутан, чак мислим да је још већи, како године пролазе. Сада се много боље познајемо, опуштени смо једно према другом, збијамо шале без љутње и у друштву смо омиљени баш из тих разлога. Људи воле да нас виде расположене, а поготово Милутина, који је веома духовит па уме да збија шале и на свој и на наш рачун. Уживамо једно у другом и нека тако и остане - рекла је тада Ана

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".