Наиме, на Инстаграм страници појавио се снимак на коме се виде Цакана и Небојша како се веселе са пријатељима, а по понашању певачице, може се закључити да је потегла коју чашицу више, као што то и иначе бива на нашим весељима и слављу. Уз добру музику, певачица се потпуно опустила, па је заиграла са својим изабраником. 

Фото: Архива Новости

 

 

- Прија ми наравно кад ми неко каже да сам једна од најлепших певачица до данас на естради, реците ми којој жени не би ласкао такав комплимент?! Што се порока тиче, никада нисам била порочна, али дуго покушавам да оставим цигарете и то ми не успева. Нон-стоп вуцарам електронску са собом, али шта да радим. Цигаре сметају, нису добре, али нисам још пресекла и рекла себи да хоћу дефинитивно да их оставим. Штете ми гласу, то осетим, али не претерујем с пушењем - изјавила је Цакана.

 

 

Уз песму "Заставе", коју изводе музичка група "Парни ваљак", Цакана се лагано тетурала, а онда је све одушевила сцена када је њен супруг Небојша дохватио гитару и засвирао. Певачица је поскочила на песму и почела да игра као да сутра не постоји. 

(Република.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".