Naime, na Instagram stranici pojavio se snimak na kome se vide Cakana i Nebojša kako se vesele sa prijateljima, a po ponašanju pevačice, može se zaključiti da je potegla koju čašicu više, kao što to i inače biva na našim veseljima i slavlju. Uz dobru muziku, pevačica se potpuno opustila, pa je zaigrala sa svojim izabranikom. 

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Prija mi naravno kad mi neko kaže da sam jedna od najlepših pevačica do danas na estradi, recite mi kojoj ženi ne bi laskao takav kompliment?! Što se poroka tiče, nikada nisam bila poročna, ali dugo pokušavam da ostavim cigarete i to mi ne uspeva. Non-stop vucaram elektronsku sa sobom, ali šta da radim. Cigare smetaju, nisu dobre, ali nisam još presekla i rekla sebi da hoću definitivno da ih ostavim. Štete mi glasu, to osetim, ali ne preterujem s pušenjem - izjavila je Cakana.

 

 

Uz pesmu "Zastave", koju izvode muzička grupa "Parni valjak", Cakana se lagano teturala, a onda je sve oduševila scena kada je njen suprug Nebojša dohvatio gitaru i zasvirao. Pevačica je poskočila na pesmu i počela da igra kao da sutra ne postoji. 

(Republika.rs)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".