- Ти неко ко је име овде међу нама - рекао је Јањуш.

- Ја се никада нисам осећала као звезда иако се то тако причало. Многи не знају да је тај бенд и те песме основао баш Велики шеф. Овом приликом се заиста захваљујем и њему на овој прилици - рекла је Тања.

- Ти си осам, девет година сама - наставио је Јањуш.

- Моја голгота како је почела... Ја сам јединица, а та родбина, увек сам била црна овца, без доказа сам осуђивана и била ссам на точковима док је живот ишао поред мене. Мој отац је поклонио стан мојој сестри од тетке, али сам тада остала без дома, не бескућник, него без дома. Нисам имала ни пасош, да бих путовала негде. Он је био јако болестан, а развели су се кад сам ја имала 13 година, а све су то крили од мене. Да сам могла да узмем неки део тога, не бих могла. Наставља се живот на точковима, а ја сам више била мушко него женско, јер сам стално радила. стално ме је осуђивао што није код мене у бенду, али просто, ми смо колеге и нема шансе, просто избегавала сам то. Три године смо ми ћутали, мислим није патетика, али ја се вратим са турнеје и затекнем ћутање, одбијање свега. Мени мајка умире на рукама, експлодирало јој је срце. Да ми је неко дао било какав савет, немој тим путем, него мени нико није ништа рекао. Кад је мама умрла, једне зиме, била сам очајна и остала сам сама. Родбина се разбежала, као да сам неки чудак. Десила се нека мистерија у њиховим главама, они кажу, се*с, дрога и рокенрол, а ја од тога ништа нисам конзумирала. Срећем једну своју познаницу, оскудно обучену са троје деце, изашла је из сигурне куће. Кликнуло ми је, рекла сам јој да дође да живи код мене, деца су била мала. Кад је дошла у мој стан била је тотално истраумирана. Преживела је пакао, а тада креће мој приватни пакао. Стижу рачуни, ја у бенду, шаљем новац, али се ништа не дешава. На крају свега се испостави да је дуг огроман. На крају не знам где је новац завршио, није било ни новца ни једног рачуна. Она је све време имала родитеље који су је звалида дође, а она је мени рекла да их нема. Адвокатица ме саветује да продам стан испод цене на аукцији. Захвална сам јој, јер ми је помогла кад су ми извршитељи куцали на врата. Смогнем снаге да наставим даље - причала је Тања, па је наставила:

- Било је то једно несретно уалгање. Кад сам изашла из Задруге 1, хтела сам да уложим у неки посао, да се одмарам. Била је у питању нека текстилна индустрија, али пропао је новац и посао. Никада нисам изгубила веру у људе, јер је био лош тајминг. Надам се да ћу добити прилику у музичкој индустрији. Мени ово ништа није страно. Ја сам у једном тренутку доживела и Дејанову бол и Далилину осуду. Ја стојим иза својих речи и дела. Није тешко бити фин - наставила је Тања.

- Ниси нам испричала за тог дечка, шта се ту десило. Мики је поммињао да си због њега продала тај стан - додао је Карић.

- Ја сам имала још једну половину стана који није био прокњижен, па пошто је он упао у неке дугове, тј. заједно смо, ја стварно нисам знала шта се дешава. Он је завршио у затвору, али ја, наравно, никада никог не бих оставила на цедилу. Ја нисам видела динара од те неке његове активности, али океј, и то сам испоштовала, ишла сам у посете. Најгоре је када вам се раде ствари иза леђа, а ви немате појма. Видела сам и ту затворску причу, али ми је жаошто сам то видела - наставила је Тања.

- Мислим да није нормална, јер кад једном прогрешиш, нема други пут. Ја сам доживео разне издаје, па сам се окренуо само на себе - додао је Мића.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".