Šta će se desiti sa Natašom i malom Idom? Zašto je Nataša otišla u posetu u sanatorijum? U kome se krije Kapetan sad kad je Mitar mrtav? Kime gospodari Crni Vojvoda samo su neka od pitanja koja muče gledaoce.

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

U devetoj epizodi kuću Natašine tetke opkolila je policija, očigledno je da su došli po Idu. 

Vladimir je došao da podnese izveštaj. Znamo da on nije kapetan, pa je možda, došao da raportira upravo kapetanu. 

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

Vidimo i besnog Baneta kako i lomi stvari u policiji.  Bane besni jer ne zna gde su odveli Idu. Vladimir ga poziva i kaže mu kako ima informaciju gde se nalazi devojčica.

Ida se preobražava u poslednjoj epizodi. Stiže Crni Vojvoda!

Da li je Mitar ubio Tihona i da li će Nataša dobiti odgovore koje traži ostaje da vidimo. Biće uzbudljivo!

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

Radnja serije počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".