Дејанова мајка Биљана Драгојевић, гледала је то преко екрана, шта мисли о овој теми.

Како сте се осећали након обраћања Дејана Давиду и након свега што је изговорио на Задруговизији?

- Неизмерно ми је било драго, срце ми је било пуно што се обрадовао и схватио да смо уз њега. Нема веће среће од тога да се све ово реши и дође на своје. Полако постаје свестан свега, отвара очи и осећа да смо му подршка, да смо уз њега и да га чекамо кад се све заврши. Верујем да ће време бити на нашој страни и да ће тек испливати истина о томе како и зашто смо прекинули сваки контакт, а већ постаје јасно свима. Драго ми је да је он доста боље, да лепше изгледа, да боље прича, види се да се полако враћа у нормалу и мени је то као мајци најважније, све остало ће доћи временом.

Фото: јутјуб принтскирн: задруга оффициал/Инстаграм принтскрин/давид_драгојевић/биљанадрагојевић.бд

 

Да ли сте испратили свађу Дејана и Цара и као коначан исход исте, карамбол између Далиле и Филипа?

- Стрепела сам да може дођи до неког сукоба између њих, што је и био логичан след догађаја, али сам се уздала у васпитање и понашање мог сина, што се на крају и испоставило као тачно. Мирним тоном и кроз осмех је рекао све што има и провоцирао другу страну. Наравно да ми је драго што је тако на крају испало, него нешто много горе што је могло да се деси. Било је питање времена када ће проговорити и заштити себе, тако да мислим да је испало најбоље и најблаже што је могло у таквим околностима и сходно читавој ситуацији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Што се тиче Далиле и Цара, не бих то много коментарисала. Цара јавност већ познаје из претходне сезоне и мислим да никога није изненадило његово понашање. Сходно ситуацији и свему што се издешавало је реаговао како јесте. У целој ситуацији он има већу грижу савести него Далила, али то више није наша ствар. Видим да и он полако схвата многе ствари и мења своје понашање и генерелано а и према Дејану. Волела бих да однос Дејана и Цара остане на тренутном стању, да више не улазе у сукобе, јер више ни немају разлога. У однос Филипа и Далиле не бих улазила, свако сам бира своју срећу, а мене занима само Дејанова у овој причи.

Далила и Дејан су потписали папире за развод брака. Који су ваши први утисци и ваша осећања у овом тренутку?

- Гледала сам уживо и пратила сам сваки секунд. Нисам сумњала у то да ли ће потписати јер ја најбоље познајем своје дете и знам да када нешто одлучи ту више нема назад. Драго ми је што је коначно слободан и што ће сада много лакше кренути напред у сваком смислу те речи. Срећна сам јер је и он срећан и јер је то за њега најбоље. Да је био срећан и да није то желео, не бих била задовољна, али пошто смо сви сведоци у каквом је браку био и како се све то завршило, нормално да ми је пао камен са срца и да му сву срећу овога света желим. Млад је, паметан, леп, за њега тек предстоји лепша будућност, а ово је само неко велико искуство и животна школа! Само нека је срећан!

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".