Наиме, њој је 16. новембра у раним јутарњим сатима позлило и указана јој је лекарска помоћ. 

Како се сазнаје, Милица Цар је имала нападе гушења и бола у грудима, због чега је реаговала хитна помоћ.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Тешко подноси то што преживљава њен син у Задрузи. Свакодневно се нервира због Филипових и Далилиних свађа и то јој се одразило на здравље. Прошла ноћ је за њу била посебно тешка, сломила се када је видела да је син дозива да га избави из Задруге и да ломи све испред себе - говор извор близак породици Цар и додаје:

- Почело је да је стеже у грудима и имала је нападе гушења. Одмах су позвали хитну која јој је указала помоћ након чега се мало смирила -завршава причу извор.

Подсетимо, Филип је у току свађе са Далилом доживео нервно растројство, разбијао све по имању у Шимановцима и дозивао мајку и сестру:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Мајко, сестро вадите ме. Вадите ме од ових људи. Водите ме од њих свих, уништили сте ми живот. Водите ме из овог пакла ако ме волите - викао је Филип док је Далила покушавала да га смири.

Породица Цар се до сада једном јавно огласила.

- Разумем положај у ком се налазите и да радите свој посао, али на мени је да у сврху заштите, добробити своје породице, наше приватности и здравља упозорим како не бисмо сви трпели веће последице одређених акција.

- Наиме, отац ми је болестан те болује од дијабетеса узрокованог стресом, послови су нам угрожени као последица Филиповог учешћа у том програму, а поврх свега сигурност детета и свих нас доведена је под велики знак питања. Заиста имамо довољно проблема са фанатизмом, због чега нам понестаје снаге те смо приморани да за све остало користимо правно доступне алате не бисмо ли се заштитили правовремено. Мислим да су Филип и његови поступци у ријалитију довољно интересантна тема за себе - поручила је Дина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".