Бивши супружници решили су да своју ћерку упишу у забавиште познатог српског дечијег песника Љубивоја Ршумовића у Сопот. 

Репер и певачица су заједно изабрали забавиште које је најбоље за Тару, преноси извор: 

- Раста је преузео на себе плаћање школе за ћерку. Њих двоје су се споразумно договорили, што и стоји у споразуму да ће он мезимици плаћати сколовање докле год се мала буде школовала, то значи да ће сносити трошкове од сада па све до факултета. Наравно, шта год да одаберу и то заједно и мисле да је најбоље за Тару, Раста ће финансирати - рекао је извор.

 

 

Раста ће сам сносити трошкове за образовање ћерке, а један од најбољих забавишта у нашиј земљи коштаће га мало више од 5.500 хиљада евра годишње. 

Ршумовић је открио како функционише његово забавиште и прокоментарисао Растину и Анину одлуку:

- Радим са децом, рецитујем им песмице, учим их да пишу... Науче они од нас много, али и ми од њих. Цео живот сам желео да будем учитељ захваљујући мојој учитељици у Љубишу, која је била дивна и ето, сан ми се остварио. Одлично је што је Ана уписала ћеркицу у ову установу, сигуран сам да ће јој бити лепо и да ће научити много лепих и корисних ствари. У овој школи се много пажње посвећује спортовима, па сва деца, од оних најмлађих до најстаријих, имају инструкторе и тренере за фудбал, кошарку, балет... - прича песник за "Курир".

Фото: Катарина Михајловић

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: