Bivši supružnici rešili su da svoju ćerku upišu u zabavište poznatog srpskog dečijeg pesnika LJubivoja Ršumovića u Sopot. 

Reper i pevačica su zajedno izabrali zabavište koje je najbolje za Taru, prenosi izvor: 

- Rasta je preuzeo na sebe plaćanje škole za ćerku. NJih dvoje su se sporazumno dogovorili, što i stoji u sporazumu da će on mezimici plaćati skolovanje dokle god se mala bude školovala, to znači da će snositi troškove od sada pa sve do fakulteta. Naravno, šta god da odaberu i to zajedno i misle da je najbolje za Taru, Rasta će finansirati - rekao je izvor.

 

 

Rasta će sam snositi troškove za obrazovanje ćerke, a jedan od najboljih zabavišta u našij zemlji koštaće ga malo više od 5.500 hiljada evra godišnje. 

Ršumović je otkrio kako funkcioniše njegovo zabavište i prokomentarisao Rastinu i Aninu odluku:

- Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u LJubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet... - priča pesnik za "Kurir".

Foto: Katarina Mihajlović

 

(Kurir)

BONUS VIDEO: