Анастасија је сада на свом сторију на Инстаграму показала како она и Немања заједно проводе слободно време и уживају у љубави и браку.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Анастасија и Гудељ лежали су на кревету, испреплетаних ногу, а свима је одмах за око запала Немањина бурма на руци, коју је пребацио преко певачицине ноге, па су многи коментарисали овај романтични призор.

Анастасија је уз своју објаву ставила и емотикон срца, а познати пар уживао је у свом дому у Севиљи и гледао документарац о славном фудбалеру Дејвиду Бекаму, ако је судећи по објавама.

 

 

Подсетимо, Небојша Гудељ, отац фудбалера Немање Гудеља, први пут се јавно огласио када је свадба његовог сина и Анастасије Ражнатовић, ћерке Светлане Цеце Ражнатовић, у питању.

Прослављени фудбалер, а сада тренер жели да стави тачку на инсинуације о весељу, за које се спекулисало у јавности да ће бити до краја ове године, и до детаља открио став своје породице о томе.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Морам уједно да се оградим и реагујем да није тачно и није први пут да неко пласира лажи и глупости о мојој породици. Нека пусте фамилију и децу да живе нормално и напредују у свом животу. Неће нама нико одлучивати о нашим принципима живота, датумима, местима и другим детаљима и први који буду знали и сазнали за то су наравно родитељи, затим фамилија и пријатељи. Нема свадбе ове године и да ће бити у Београду, јер о томе нисмо причали. У нашој фамилији влада хијерархија која се поштује и респектује и ми као породица комуницирамо сваки дан. И кад се не чујемо, разумемо се одлично и имамо свој идентитет и културу коју смо створили кроз свој пут и живот у нашем процесу и визији живота - рекао је Гудељ, а пренео "Курир".

БОНУС ВИДЕО: