Водитељка и глумац никада нису јавно говорили лоше једно о другом нити су износили "прљав веш" свог брака у јавност, него су, штавише, остали у пријатељским односима.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

 

Наташа и Срђан заједничким снагама одгајају сина, а није им чак ни страно да се заједно окупе, те да са собом поведу и садашње партнере.

Фотографија на којој су некадашњи супружници у друштву сина и партнера изазвала је лавину одушевљених коментара пре извесног времена на друштвеним мрежама, а може се приметити и да је Срђанова партнерка веома атрактивна бринета, док је Наташа у међувремену, како се писало, прекинула везу са господином са слике.

 

 

Наиме, након развода Срђан је пре неколико година у искреном интервјуу за "Блиц" проговорио и о сину.

- Деци треба све објаснити врло искрено, директно, врло отворено, на њима прихватљив начин. Оно што гајим као једну од најважнијих ствари између сина и мене јесте велико поверење. И ако ме нешто пита, сигурно да га нећу лагати. Само гледам да му представим све искрено и у оном тренутку када је то њему потребно. И да га не изневерим у томе, да га не фолирам - причао је за "Блиц" Тимаров.

Иако су давно ставили тачку на свој брак, некадашњи супружници су у сјајним односима, а за то је можда највише заслужан њихов син Лазар у чије васпитање су подједнако укључени, али их везује и највећа траума у животу.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Тако стоје ствари - Званични канал

 

 

Наиме, приликом гостовања у емисији "РТС Ординација" глумац је испричао о чему је реч:

 
- Сада ме враћате у трауму која је веома велика. То је највећа траума у мом животу. Ја све могу да трпим осим онога што се деци дешава, друго ми није битно. То се десило 2012. године. Кажу да је у тим ситуацијама потребно родитеље смирити, али то није лако. Ја се нисам смиривао пола године после тога - почео је Тимаров.

- Мој син је, као и многи дечаци, волео да гура камиончиће и аутиће, од најмањег до највећег, да се сагиње и да их гура по кући или било којој другој равној површини напољу. Тог дана је гурао камиончић по најравнијој површини, по асфалту, али је запео за нешто и пао преко њега - присећао се Срђан.

Фото: Д. Миловановић

 

 


- Пао је тако да ни усну није огребао, можда мало нос, али је пао на асфалт и о њега извадио оба кеца са све кореном. Звала ме је жена и рекла: “Силази одмах!“ Био је 4. септембар. Сви родитељи и сва деца су се окупили око њега на игралишту, само ја од њих нисам видео шта се дешава. Те три секунде колико сам трчао до тог места нећу заборавити никад у животу - рекао је глумац.

- Угледао сам га у крви до колена и Наташу са испруженом руком која се тресла и два зуба у њој. Он је тада имао три године. Ја сам одмах кренуо, нисам ни знао где возим. У том случају смо нас двоје, свесно или несвесно, некако инстинктивно све радили како треба. Одмах смо позвали стоматолога, који је наш пријатељ, да нас упути где да идемо и шта да радимо. Ту креће утешни део јер су нам доктори рекли да је боље што их је избио из вилице, него да их је набио у њу - закључио је Тимаров.

БОНУС ВИДЕО: