Александра Пријовић задала је озбиљан задатак естради, и наставља да ниже успехе концертима широм земље и региона. И док јој на пословном плану цветају руже, у приватном животу, по свему судећи, није све тако сјајно и бајно. Њен свекар Слободан Боба Живојиновић једини из породице није дошао да подржи снајку у њеном великом животном и професионалном успеху.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада када еуфорија око концерта полако пролази, сви се питају због чега отац Филипа Живојиновића није дошао на спектакл, а тада је био у Србији. Како медији сазнају, некадашњи прослављени спортиста је љут на сина, а нарочито на снајку због тога што се све гласније чују приче о њеној афери са менаџером Данијелом Блашком Блажићем.

Фото: Н. Параушић, АТА имагес

 

 

- Боба је слаб на децу. Он је породични тип и никада није дозволио да прљав веш из куће изађе у јавност. Међутим, сада је мало другачија ситуација. Бесан као рис и буквално је одбио да се појави на концертима своје снајке. Наравно да је требало да дође, и то друге вечери, када се као специјална гошћа појавила његова жена Лепа Брена, али је одустао након афере која је недавно одјекнула као бомба. Свашта је било након те прославе - каже неименовани извор за Курир и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Сада су изгледа односи мало затегнути због сукоба његовог сина и менаџера Блашка. До сада је Боба био радо виђен гост на наступима код снајке. Тако је прошле године био у хотелу са сином за дочек, на којем је Прија певала иако му је жена тада такође наступала у престоници.

Новинари су покушали да добију коментаре од актера ове приче, али нико од њих није одговарао на позиве.

БОНУС ВИДЕО: