Anastasija je sada na svom storiju na Instagramu pokazala kako ona i Nemanja zajedno provode slobodno vreme i uživaju u ljubavi i braku.

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

 

Anastasija i Gudelj ležali su na krevetu, isprepletanih nogu, a svima je odmah za oko zapala Nemanjina burma na ruci, koju je prebacio preko pevačicine noge, pa su mnogi komentarisali ovaj romantični prizor.

Anastasija je uz svoju objavu stavila i emotikon srca, a poznati par uživao je u svom domu u Sevilji i gledao dokumentarac o slavnom fudbaleru Dejvidu Bekamu, ako je sudeći po objavama.

 

 

Podsetimo, Nebojša Gudelj, otac fudbalera Nemanje Gudelja, prvi put se javno oglasio kada je svadba njegovog sina i Anastasije Ražnatović, ćerke Svetlane Cece Ražnatović, u pitanju.

Proslavljeni fudbaler, a sada trener želi da stavi tačku na insinuacije o veselju, za koje se spekulisalo u javnosti da će biti do kraja ove godine, i do detalja otkrio stav svoje porodice o tome.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali. U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života - rekao je Gudelj, a preneo "Kurir".

BONUS VIDEO: