Маја је у емисији "Пулс Србије" прокоментарисала Јеленин коментар о песмама на албуму Милице Павловић. Карлеуша је истакла да је јој се једино на том албуму свиђа њихов дует "Машала."

- Јелена је контроверзна особа. Не може Милица да се наљути јер је то Јеленин начин комуницирања и интригирања јавности и медија. Зашто би се наљутила? Њих две се друже -  искрена је Маја.

- Али да се ја и ти дружимо и да објавим албум, а потом месец дана касније ти кажеш да немам ни један хит. Ја бих се мало наљутио - рекао је Гајић.

- Али она је рекла дует "Машала", ипак ју је похвалила. Тако да Јелена једном руком куди и удара по гузи, а другом руком похвали. Зна она шта ради и по угледу на њу би млађи извођачи требали да прате шта она ради. Јер у сваком случају она интригира људе. Без обзира да ли стајлингом, музиком или њеним бритким језиком, а ја волим тај безобразлук. Притом није вулгарна, али уме да буде тросмислена. не заборави да је Јелена била гост на концерту Даре Бубамаре када су се посвађале, она има велико срце и да опрости - рекла је Маја.

БОНУС ВИДЕО: